За нас България е всичко. И над всичко!


Минчо Минчев

Минчо Минчев

Минчо МИНЧЕВ, кандидат за народен представител от „Коалиция за България”
в 6-и МИР – Врачански.

Бях локомотивен машинист.
Повече от 15 години карах влакове. Зная какво е отговорност, скорост и безсъние. Зная какво е черен работнически хляб. И никога няма да забравя вкуса му. Най-сладкият и най-честният хляб.
Писах стихове. Казваха, че освен материални, създавам и духовни ценности. Нескромно е, но няколкото национални награди и признанието на големи майстори на словото ми дават основание да кажа, че това го умея добре.
Преди 23 години създадох вестник „Зора”. Оттогава съм негов главен редактор и издател.
Създадох го, за да бъде защита за всичко българско на всички равнища от народния живот. Това е същият вестник „Нова Зора”, който със своята непримиримост и правдивост докарва до истерия бойковци, цветановци, иванкостовци, юпитата от Лондон, алчното старче от Мадрид и хората на Ахмед.
Каквото и да сме правили до днес, аз и моите приятели сме го правили за България. Около вестника създадохме интелектуален кръг. Най-светлите глави и най-светлите имена на съвременната българска култура са свързани със „Зора”. Всички, които след делото на „Зора” говорят за патриотизъм и национални интереси, са само епигони и политически джебчии. Както казваше Хайтов, с клечки се опитвахме да отваряме очите на народа. И когато видяхме, че някои търгуват с доверието на българските патриоти, разбрахме, че без политическа битка няма да минем. Създадохме партия „Нова Зора”.
Сега сме в „Коалиция за България”, за да потвърдим, че спасението е в съюза на хората на социалната кауза и патриотизма. Искаме да помогнем на народа си и на българската държава, които преживяват може би най-тежкия период от своята хилядолетна история. И ние не искаме те да изчезнат. За нас България е всичко! И над всичко! И само единният фронт на волята и силите ни може да ни съхрани и да възроди социалната държава, която ни отнеха майкопродавци и отцеругатели. Да спасим народа и държавата си от геноцида и от еничарската сеч. Това е нашата длъжност. И наша чест.
Да живее Отечеството!

Advertisements
Публикувано на Избори. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s