„Коалиция за България“ откри предизборни клубове в общинските центрове Опан и Гълъбово в 27-ми Старозагорски МИР


След официалния старт на предизборната кампания, даден в понеделник, 15 април, от водача на листата Сергей Станишев, в сряда, 17 април, кандидат-депутатите от „Коалиция за България“ Георги Гьоков, Румен Димитров и Николай Атанасов (ПП „Нова Зора“) участваха в официалното откриване на предизборните клубове на лявата коалиция в общинските центрове на територията н Старозагорска област Опан и Гълъбово. В общинските центрове те се срещнаха със свои симпатизанти и избиратели, пред които представиха основните послания на предизборната програма на „Коалиция за България“, отговориха на многобройните им въпроси. В Община Опан те бяха посрещнати от кмета Минчо Чавдаров, зам.-кмета Генчо Колев и председателката на Общинския съвет Румяна Динева. В енергийния център Гълъбово пък техен домакин бе председателят на Общинския свет на БСП Димитър Василев, лидер на социалистите в общината.

Гълъбово - от дясно на ляво: кандидатите за народни представители от "Коалиция за България" Николай Атанасов, Румен Димитров и Георги Гьоков, и Димитър Василев, председател на Общинския съвет на БСП в гр. Гълъбово и зам.-кмет на Общината.

Гълъбово – от дясно на ляво: кандидатите за народни представители от „Коалиция за България“ Николай Атанасов, Румен Димитров и Георги Гьоков, и Димитър Василев, председател на Общинския съвет на БСП в гр. Гълъбово и зам.-кмет на Общината.

opan

Опан – от дясно на ляво: Румяна Динева, председател на Общинския съвет на БСП в Община Опан и кандидатите за народни представители от „Коалиция з България“ Георги Гьоков, Николай Атанасов и Румен Димитров.

Публикувано на Избори, Новини и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s