Спасението на България е в съюз на социалната идея и енергията на патриотизма в Единен национален фронт


Инж. Николай Атанасов, председател на ПП „Нова Зора” в Стара Загора:

„Спасението на България е в съюз на социалната идея и енергията на патриотизма в Единен национален фронт”

„Съюзът между социалната идея и енергията на патриотизма в България създават възможност и предпоставки за консолидация и концентрация на съпротивителните сили на нашата нация”. Това съобщи на пресконференция на 23 април, вторник, в Стара Загора кандидатът за депутат от „Коалиция за България” инж. Николай Атанасов, председател на Общинската партийна организация на ПП „Нова Зора”. Инж. Атанасов е осми в листата на лявата коалиция, водена от председателя на БСП и лидер на европейските социалисти Сергей Станишев. В срещата с медиите участие взеха още членовете на ръководството на старозагорската структура на „Нова Зора” Мария Клисурова и Велико Петров.

NZ-SZ-01

Николай Атанасов припомни, че на двата си последни конгреси партия „Нова Зора” е приела програмен национален проект за спасението и развитието на българската държава чрез създаването на Единен национален фронт на всички леви и патриотични политически организации като противодействие на геноцидно-изтребителния модел на социално-политическа практика у нас през последните близо 25 години. „Този нов исторически път на нашия народ и на нашата държава никоя партия не може да го извърви самостоятелно, а само в коалиция с всички сили, готови да спрат пагубните последствия върху обществото и държавността ни на неолибералния политически и икономически модел, на внедряването на меките на форми на неофашизъм в България”, заяви кандидат-депутатът.

NZ-SZ-02

„Протестите през зимата бяха напълно закономерни. Барутът в българския народ от тежкото състояние, в което се намираме, чака само искра, за да гръмне. За съжаление протестите още от самото си начало бяха манипулирани, замъглени и туширани. Туширани бяха и с бягството на доскорошното правителство, което се скри, за да спаси по някакъв начин престижа на ГЕРБ и да може отново да управлява. И сега управлява, защото служебното правителство е пак на ГЕРБ. Не бяха сменени заместник-министрите, областните управители, ръководителите на агенции и това поставя под съмнение за честността на изборите на 12 май”, каза още той.

Ако управление на ГЕРБ се повтори, няма начин да съществуваме като нормална държава, положението е много тревожно и тежко, категорични са от ПП „Нова Зора”.

Публикувано на Избори, Новини, Политика. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s