Бойко Борисов – жалък и в паника: „Такъв разговор не е имало!“


Бойко БорисовПо -жалък, истерично паникьосан Бойко Борисов не се е явявал в телевизионен ефир. Този път бе в bTV. Водещите стартираха масирано въпросите си към скандалите с незаконното подслушване и щокиращия запис в Банкя на Борисов, прокурор Кокинов и Мирослав Найденов. Борисов в първите секунди направи опит да пази фалшиво хладнокръвие, но подложен на натиск от прямите въпроси, загуби напълно хладнокръвие и изпадна истерия, викове и пълно объркване при отговорите си.

Борисов предприе традиционният маниер на поведение, известен в средите на ъндърграунда като „Инкяр му е майката”.

„По незаконно тема аз не говоря…”, „Не помня такъв разговор…”, „Аз не го знам този запис, не го слушам…”, „Не искам да коментирам, Бог ми е свидетел, дето нито ще го слушам, нито ще го чета…”, „Гигантска манипулация…”, отчаяно се оправдаваше Борисов и приличаше на пате в кълчища, което е пред задушаване от истината, която вече по никакъв начин никой не може да скрие.

А тя е, че той непрекъснато ЛЪЖЕ.

„Такъв разговор не е имало!”, изцепи се Борисов за срещата в Банкя.

„Монтаж ли е?”, попита Виктор Николаев.

„Не ме интересува”, оплете се отново Борисов при положение, че ЗАПИСЪТ Е ЯСЕН И НЕДВУСМИСЛЕНО ПОКАЗВА ДЪЛГИЯ НАПОИТЕЛЕН РАЗГОВОР МЕЖДУ НЕГО, КОКИНОВ И НАЙДЕНОВ.

Борисов дори не се усети как нагази здраво в още по-голямо престъпление, което е склонен да извърши, опитвайки се да обясни, че искал да помогне на Кокинов заради болната му жена, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗА ТОВА НЕ СТАВА И ДУМА В СКАНДАЛНИЯ РАЗГОВОР.

„Защо да викам Кокинов, а няма да извикам направо главния прокурор?!”, изрече в истерия Борисов на въпрос защо си е позволил да поиска предварително резултатите от прокурорската проверка за незаконното подслушване.
Борисов се заоправдава, че той не бил взел никаква предварителна информация, защото тя била ясна /?!?!/ дни преди това и още повече в същия ден, в понеделник, прокурорите щели да дават пресконференция и всичко било „комплектовано”.

В паниката си Борисов ПОТВЪРДИ И ИСТИННОСТТА НА ВТОРИЯ ЗАПИС ИЗТЕКЪЛ ВЧЕРА, ЗА СРЕЩА В ПРАВЕЦ, КЪДЕТО БОРИСОВ ОБЯСНЯВА КАК ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ: „Бях там на семинар в Правец с млади партийци…”

В същото време Цветан Цветанов вчера ОТРЕЧЕ ДА Е ИМАЛО ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ И КАЗА, ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯЛ ДА ИМА ТАКОВА.

Борисов каза пак, че вярвал на Цветанов и бил сигурен, че не Мирослав Найденов е записвал срещата в Банкя. Това опроверга предишните му думи, че разговора бил монтаж.

„С истинско нетърпение чакам като Цветанов го обвинят да разбера кой е подслушвал, защото той отрича пред мене…”, каза още Борисов.

И пак рече, че вярвал на Цветанов.

„В ГЕРБ не важи мафиотското правило за мълчанието”, каза още Борисов по повод изявленията на Мирослав Найденов, Иван Петров и Емил Димитров.

Той си бил направил изводите и вече нямало да бърза да дава оценки.

В дома му вече като влизали никой не искал да ходи до тоалетната за да не го записвали, продължи в типичния си глупават стил Борисов.

След като спряха темата за подслушването, Борисов навири гребен и продължи с традиционните си лакардии, които са до болка известни на „матриала”.

Afera.bg

Публикувано на Избори, Новини, Политика и тагнато, , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар