Коалиция за България закрива предизборната си кампания с концерт на Лили Иванова


Сергей Станишев

Сергей Станишев в Стара Загора

С концерт на Лили Иванова в зала 1 на НДК навръх Деня на победата и Деня на Европа БСП закрива тази вечер предизборната си кампания в София. Младежи ще изпишат на площада пред НДК номера на партията в бюлетината – 5.

Лидерът на БСП Сергей Станишев, който е първи в листата на левицата в 25-ти избирателен район в София и в Стара Загора, ще закрие утре кампанията си в Стара Загора.

В официалната едномесечна агитация Станишев заложи на обиколки из страната, срещи с хората по площади, пазари и работници във фабрики. На много места беше придружен от Пламен Орешарски – водач на листата във Варна и номиниран за премиер, ако левицата състави правителство. Двамата прокламираха идеята си за национално отговорно правителство и обясняваха, че след управлението на ГЕРБ страната има нужда от кабинет с програма, подкрепена от „широко политическо ветрило“.

Станишев неколкократно декларира, че БСП няма да се коалира с ГЕРБ при никакви обстоятелства и ще води разговор за съставяне на правителство с партиите, получили голямо доверие на изборите.

Dnevnik.bg

Публикувано на Избори, Новини, Политика и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар